Камата води Меси на рождения си ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:27 / 12.11.2015
1280
Истерия за билети за празненството по случай 50-ия рожден ден на Христо Стоичков. Феновете продължават да търсят входни талони, които бяха пуснати само в интернет. 

За един ден свършиха билетите за сектор "Г", а за останалите има още малко, но не е пусната в продажба пълната бройка. 

Целият Дрийм тийм на "Барселона" заедно с Йохан Кройф ще пристигне за юбилея на Христо Стоичков, научи "7 дни спорт". 

Футболистите, с които Камата спечели първата КЕШ за клуба през 1992 година, ще удостоят с присъствието си рождения ден на българската легенда. 

Стоичков е роден на 2 февруари 1966 година, но реши да отпразнува 50-годишния си юбилей на 20 май на националния стадион "Васил Левски" в София.

Настоящият треньор на "Блаугранас" Луис Енрике и мегазвездата Лео Меси също ще дойдат в България, но това ще стане само при условие, че "Барселона" не се класира за финала на Шампионската лига, който този сезон е на 28 май в Милано. 

До момента присъствие са потвърдили някои от най-големите във футбола - Марадона, Валдерама, Хаджи и Попеску. 

Двата отбора, които ще излязат един срещу друг за рождения ден на Стоичков, ще бъдат облечени със спортна екипировка на испанския концерн Joma. 

Ден преди празненството, на 19 май, в столичния хотел "Хилтън" ще бъде официалното парти, на което ще присъстват всички, поканени лично от легендарната осмица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).