Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Футболната общественост е в тревога за Евро 2016
Автор: Екип Burgas24.bg 17:47 / 14.11.2015Коментари (0)635
©
Атентатите в Париж стреснаха сериозно и световния футбол, след като през лятото на 2016 година в страната трябва да се проведе най-големия футболен форум за годината - Евро 2016. Както е известно, една от мишените на терористите снощи бе именно националния стадион "Стад дьо Франс", който е основният стадион на европейското първенство.

Футболната федерация на Франция вече е обезпокоена от въпросите за безопасността на европейското първенство през 2016 година, на което Франция е домакин, а след терористичните актове в Париж е разтревожена още повече, заяви президентът на френската футболна федерация Ноел Льо Грае.

"Бяха предприети много мерки за безопасност, но ние виждаме, че терористите могат да атакуват във всеки момент. Ние вече бяхме обезпокоени от темата за безопаснст на Евро 2016, а сега сме разтревожени още повече", коментира ситуацията Ноел Льо Грае.

Европейското първенство по футбол през 2016 година ще се проведе в 10 френски града от 10 юни до 10 юли. "Стад дьо Франс" трябва да бъде арена на финалния мач на Евро2016.

Президентът на МОК Томас Бах също коментира атентатите в Париж, като ги определи като "варварски и страхлив акт". Бах обяви, че в памет на жертвите наполовина ще бъде смъкнат олимпийския флаг над щабквартирата на МОК в Лозана.

"Написах писмо до президента на Франция Франсоа Оланд, в което изказвам съболезнования и подкрепа към френския народ. Олимпийският флаг ще бъде спуснат наполовина в памет на жертвите на тази трагедия", каза още Бах.

"Тези атаки ме шокираха дълбоко. МОК ги счита за варварски и страхлив акт. Това не е само атака към гражданите на Франция и Париж, но и на цялото човечество и над олимпийските ценности. Ние се обединяваме с всички хора по света. Нашите мисли са със семействата и приятелите на убитите или ранени", заяви още Томас Бах.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: