Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Капитанката блести за победа на Бургас 2007
Автор: Екип Burgas24.bg 08:30 / 30.11.2015Коментари (0)508
©
Волейболистките на Бургас 2007 победиха при визитата си ЙЕБ - Шумен 05 с 3:1 /25:14, 29:27, 23:25, 25:19/ в среща от 5-ия кръг на женската Национална волейболна лига /НВЛ/.

С този спех бургазлиийки реализираха втора победа в първенството, като с две загуби и актив от 6 точки заемат пето място във временното класиране. Страхотен мач за победителките изнесе капитанката Диана Филипова, която разцентрова домакините с пуснати топки и неразгадаем сервис.

Разпределителката беше най-резултатна в мача с 15 точки. Добре й импонираха и останалите на полето, сред които се открои либерото Поля Светозарова. Старши треньорът Ваня Соколова не пропусна възможността да разиграе и младите от скамейката, като даде шанс за изява на общо 12 състезателки.

Първата част мина под пълната доминация на бургазлийки, които поддържаха в своя полза комфортна преднина. Интригата набързо изчезна, а гостите спечелиха без проблеми с 25:14. Във втория гейм домакините от Шумен стартираха с 5:0. Постепенно обаче момичетата на Ваня Соколова успяха да наваксат пасива, а резултатът тръгна точка за точка. В заключителните моменти се разрази истинска драма, в която изобилстваха дългите разигравания, а топката трудно падаше на игрището. В крайна сметка отново гостите от Бургас се наложиха и прибавиха и тази част в актива си, повеждайки с 2:0.

В третата част домакините се върнаха в мача с 25:23. Четвъртият гейм обаче бе последен в срещата. Гостите не позволиха обрат и след 25:19 се поздравиха с първа победа на мужд терен за сезона.

В следващия, 6-и, кръг от НВЛ Бургас 2007 приема Славия навръх празника на Бургас- Никулден, 6 декември /неделя/ от 15.00 ч. в зала "Младост".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: