Собственикът на "Победа" Сава Чоролеев става спонсор на Ботев Пловдив!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:45 / 30.12.2015
3435
Собственикът на хотели по Черноморието и на бургаския производител на захарни изделия "Победа" Сава Чоролеев става спонсор на Ботев Пловдив. Информацията потвърди самият бизнесмен пред Plovdiv24.bg.

"Нека да направим окончателно договорките и след това ще можем да говорим. Предстоят ни още разговори с клуба, предпочитам да изчакам те да приключат и да уточним всички детайли. Към този момент сделката все още не е финализирана, но това ще бъде направено веднага след празниците. Сега заради тях малко сме замразили нещата, но сме почти на финален етап", разкри ексклузивно пред Plovdiv24.bg Чоролеев.

"Очакваме една сериозна рекламна кампания от страна на клуба, а ние с нашите фирми ще подкрепим дружеството. Оценяваме, че Ботев е отборът с най-много фенове, затова проявяваме интерес към сътрудничество", каза още бизнесменът за читателите на нашия сайт.

Финансирането на "канарчетата" ще се поеме основно от Румен Чандъров и Георги Самуилов. Първият е собственик на частната школа ДИТ, докато другият притежава петролната компания "Инса Ойл".

Освен тях към издръжката на "жълто-черните" ще се присъедини хотелиер №1 Ветко Арабаджиев и собственикът на АСПИ ГРУП Владимир Кисьов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).