Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черно тото взривява тениса!
Автор: Екип Burgas24.bg 10:33 / 19.01.2016Коментари (2)629
© Instagram
Черно тото е на път да взриви световния тенис. "Би Би Си" гръмна, че шампион от US Open и още 15 професионални състезатели са замесени в уговаряне на мачове. От медията твърдят, че половината от тях в момента играят на Australian Open.

По време на големите турнири тенисистите са били посещавани в хотелските си стаи от представители на т.нар. синдикати, свързани със залагания на спортни състезания. Те са получавали предложения за подкупи от над 50 000 долара, за да манипулират резултатите от мачове.

Самият Номер 1 в света Новак Джокович призна, че през 2007 г. са му предлагали 200 000 долара, за да падне в първия кръг в Санкт Петербург.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И като напишите така - шампион от ЮС Оупън и никой не може да се усети за кого се говори. Или става въпрос за Хуан Мартин дел Потро (съмнително), или за Марин Чилич.
0
 
 
Реално така нареченото признание на Новак е, че някой от неговия екип е получил такова предложение и той категорично е отказал! Ама кой точно е предлагал, не е разбрал, нито пък и да се е интересувал. Съответно не може и да се докаже, че е имало такова предложение. От горната статия е ясно, че няма данни някой от тенисистите да е приел подобно предложение. Само някой някъде в хотела е предлагал...Ако "Би Би Си" разполагат с данни, да ги представят където е нужно. Всичко друго засега е ала-бала...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: