Божинов за Николета: Не ми говорете за тази

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:58 / 01.02.2016
2704
От известно време насам Валери Божинов излизал с еротичната моделка Звезделина Иванова. Брюнетката стана популярна у нас, след като се яви на конкурса "Мис България" през 2013 година.

Относно отношенията с бившата му съпруга Николета, Валери бил категоричен: "Не ми говорете за тази, не искам и да чувам за нея".

От два месеца насам двамата не поддържали никакъв контакт, дори и заради детето си. Нито се виждали, нито се чували. За да бъде сигурен, че няма да му се наложи да общува с Лозанова, Божинов дори купил телефон на дъщеря си, с който да може да се свързва директно с нея.

Според запознати причината Валери да отбягва екссъпругата си била фактът, че той се чувствал отвратен от поведението й. Многобройните краткотрайни афери с различни мъже, както и лековатото й поведение и най-вече лошия пример, който давала на тяхното дете, отблъснали футболиста, твърдят свидетели на разрива в отношенията им, пише bliasak.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).