Наш треньор побесня на въпрос за черно тото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:07 / 04.02.2016
509
Спортният директор и треньор на Локомотив (Мездра) Гeoрги Бачев побесня след въпрос, дали не се е върнал в Мездра заради "черно тото". Това се случи след контролата на тима с шестия на полусезона в Югозападната "В" АФГ Миньор (Перник), завършила 1:1.

"Приключваме разговора. Направете си сметка колко пари съм дал за футбола и какво съм направил. Такива псевдожурналисти като вас, готови за 100 лева всичко да напишат... Не ме занимавайте с глупости, правете си предаванията там и ме оставете. Трябва да се уважават хората, които дават парите си за българския футбол. Вижте колко пари съм дал през последната година в Мездра и колко пари са нужни за издръжка на един клуб от "А" група", разяри се Бачев пред bTV.

Припомняме ви, че преди години името на бившия футболист на Левски бе замесено в скандали с черно тото. Това се случи при предния престой на Бачев в Мездра, след който клубът стана нарицателно за уредени двубои.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).