Мария Матева е освободена от националния отбор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:00 / 11.02.2016
1003
Главният треньор на националния ни отбор по художествена гимнастика индивидуално Ефросина Ангелова е освободила от 1 февруари втората ни по сила гимнастичка Мария Матева. 

Причината за изваждането на бургаска гимнастичка от състава е влошеното здравословно състояние на състезателката и невъзможността й да понесе големите натоварвания. След освобождаването на Матева в държавния ни тим при жените влизат девойките Боряна Калейн и Мадлен Радуканова.

"Мария Матева е освободена по здравословни причини от националния отбор, считано от 1 февруари. Смятам, че е необходимо да се вземат спешни мерки за нейното здраве. Много й е трудно в момента да издържа на натоварванията, които са само в началото. 

Предстои ни европейско първенство и изискванията ми ще стават все по-големи. Не смятам, че с нейната контузия тя ще може да издържи", заяви специално за "Хоризонт" Ефросина Ангелова.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).