Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Раджийв Рам отново се оказа непреодолимо препятствие за Григор
Автор: Екип Burgas24.bg 08:33 / 21.02.2016Коментари (2)991
© Facebook
Григор Димитров приключи участието си на турнира в Делрей Бийч. Българинът записа три поредни победи по пътя си към полуфиналите, но през днешния ден не успя да преодолее съпротивата на световния №89 Раджийв Рам, записвайки четвърта загуба от четири изиграни мача с американеца след 4-6 3-6.

Срещата не започна никак добре за българина, който още в първия гейм допусна изоставане от 15-40 и макар да отрази първия брейкпойнт с ас, при втория сгреши и пробивът стана факт. Последваха няколко спокойни гейма за сервиращите, за да се стигне до 1-3, когато американецът се добра до три поредни шанса за нов брейк, но този път Димитров успя да намери сервиса си и не даде нова точка на Рам до края на гейма.

Нататък двамата продължиха да печелят собствените си подавания, като Григор така и не успя да притисне достатъчно противника си от ретур и в крайна сметка ранният пробив за американеца се оказа решаващ за изхода на откриващата част.

Във втората част Димитров продължи да допуска множество непредизвикани грешки, а американецът не пропусна възможността да се възползва от това и след нов пробив си осигури аванс от сет и 3-1. След труден сервис гейм Григор намали изоставането си, а след това се добра до предимство от 0-30 в подаването на Рам, но след три грешки от ретур и ас за световния №89 резултатът набъбна до 4-2.

В следващия гейм Димитров успя да се измъкне след изоставане от 0-30, но сервирайки за оставане в мача при 3-5 отново допусна серия от неточности и Рам достигна до два поредни мачпойнта. Българинът отрази първата опасност, но при втората заби форхенда си в мрежата и напусна надпреварата в Делрей Бийч след час и 13 минути игра.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както беше на върха бързо се озова и на земята както и трябваше да е отдавна. Всички други са му виновни а защо не се погледне да види, че сам си е виновен затова полужение.
0
 
 
Не си в добра форма, Григоре! Редуваш проблясъци с откровено слаби мачове. Разочарова ме срещу този американски мангал с индийски корени. Да се надяваме, че ще напипаш победния ритъм нататък...Иначе ти е рано да мислиш за завръщане в Топ 10.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас
700 акробати от 17 държави са в Бургас за участие в престижен турнир с ранг Световна купа
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Балкан поведе в полуфиналната серия с Черноморец в НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: