Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
"Хитрите лисици" шампиони в турнира по народна топка в Приморско
Автор: Екип Burgas24.bg 12:08 / 29.02.2016Коментари (0)694
За втора поредна година момичетата от "Хитрите лисици" стават шампиони на съботната лига по народна топка в Приморско. Успехът бе постигнат в надпревара с отбори от Приморско, Китен, Веселие, Ново Паничарево, Ахтопол и Равна гора.

Единадесет отбора от жени на различна възраст в продължение на два месеца чертаха стратегии и мериха сили в спортната зала за спечелване на призовата позиция в престижния турнир. Турнирът по народна топка в Приморско ще се запомни с многобройни оспорвани мачове в силна конкуренция. 

На няколко пъти "Хитрите лисици" бяха "разклатени" от почетното първо място, но след това с повече усилия и спортен хъс наваксваха загубените точки и отново името им беше изписвано на първо място във временното класиране.

На официална церемония отличилите се отбори и спортисти в състезанието бяха наградени с купи, медали и грамоти. С голяма купа, медали и поздравления бяха удостоени състезателките от "Хитрите лисици", заели убедително шампионското място. След тях се нареди "Рома", а третата позиция остана за "Танцуващи фурии". На четвърта позиция се класира "Ахтопол", а след тях местата заеха, както следва: "Леопардови момичета", "Атлиман", "Акулите", "Прим", "Веселие", "Равна гора" и "Фреш".

Отличията бяха връчени лично от кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов, под чиито патронаж се провежда състезанието. В церемонията по награждаване се включиха още зам. -кметът Захарина Неделчева и кметът на Китен Катя Вълчева.

Освен отборни награди, бяха раздадени и интересни индивидуални отличия. Специалните призове "полезен играч" бяха връчени на изявилите се състезателки в лигата. С грамота "кака" на лигата се сдобиха две от най-зрелите състезателки от отбора на "Веселие" - Щиляна Мавродиева и Гинка Янчева. Отборът на най-веселото село беше награден и като "най-зрял" отбор. 

С наградата за "феърплей" игра се сдоби "Равна гора". Награди бяха връчени и на помощничките на организатора Красимир Левтеров - Катя Маджарова и Мария Колева.

Всички участнички в съботната лига по народна топка изразиха готовност да се включат в следващото издание на все по-популярния турнир.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: