Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Полицейски инспектор от Несебър с медал от международно състезание
Автор: Екип Burgas24.bg 12:19 / 11.05.2016Коментари (0)673
Призовото трето място в категорията "Мастерс" / до 50 год./ в Международното състезание "Изкачване на Витоша с велосипед" спечели служителят от Районно управление - Несебър - Недко Лазаров - полицейски инспектор в "Охрана на обществения ред".

В спортната надпревара са се включили общо 150 човека от четири различни държави / като освен България е имало състезатели от Македония, Сърбия и Румъния/. Въпреки добрата си подготовка останите участници са задминати от Недко Лазаров - дългогодишен велополицай в курортен комплекс "Слънчев бряг".

Полицай Лазаров тренира заедно със състезателите от Колоездачен клуб "Несебър", като е носител на множество титли и отличия. Дни преди провеждане на Международното състезание "Изкачване на Витоша с велосипед", 45 годишния несебърлия завоюва и първото място в турнира "Купа Варна", провел се в края на април месец.

Състезанието традиционно събира множество от почитателите на колоезденето, като сред тях освен любители се състезават и професионалисти.

В Габрово е проведено и трето състезание по колоездене с участието на полицейски инспектор Недко Лазаров, като трасето обхващало 20 километров маршрут, много наподобяващ този на Витоша / изцяло изкачване, подлагащо мускулните групи на състезателите на изключително натоварване/.

Най-голямата титра на полицай Лазаров обаче е завоюваното първо място на Държавния личен шампионат в категория "Мастерс" в дисциплината "Бягане по часовник" в гр. Сливен.

По трасето с дължина 15 км. Недко Лазаров отбеляза своеобразен личен рекорд с велосипеда си, преодолявайки пътната отсечка за отрицателното време - 12 мин. 30 сек.

Полицейски инспектор Недко Лазаров е изключително благодарен на прекия си началник - главен инспектор Павел Колев и Началникът на РУ - Несебър - главен инспектор Живко Даскалов, които го подкрепят в нелеката спортна реализация, при провеждането на усилените тренировки, както и в тежката битка за призовите отличия в света на колоездачното майсторство в националните и регионални шампионати.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: