Достойно представяне на млади бургаски каратеки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:36 / 16.05.2016
511
Традиционният турнир по Джу Джицу и Не ваза "Свети Георги" за деца на възраст от 6 до 17 години се проведе в София през вчерашния ден. В състезанието участваха повече от 200 подрастващи, които премериха сили в дисциплините "Файтин", "Дуо система" и "Не ваза" (бразилско Джу джицу).

Въпреки множеството затруднения Централния полицейски карате и джу джицу клуб - Бургас участва в турнира с камерен състав от 5 състезатели. Представянето им обаче беше повече от достойно.

При децата до 9 години в дисциплината "Дуо Система" надеждите на клуба Димо Стоичков и Владимир Гайдаров изправиха публиката на крака и безапелационно станаха шампиони в своята възрастова група.


Те бяха и едни от най-малките състезатели, като присъстващите ги определиха за най-атрактивна двойка на турнира в конкуренцията от над 50 двойки в тази дисциплина, отличавайки ги със специална статуетка.

В същата дисциплина "Дуо Система", но във възрастова група 10 - 12 години, състезателите на клуба Денис Патронов и Тодор Тодоров завоюваха бронзовия медал, като в жестока конкуренция отстъпиха единствено пред шанпионите в категорията.

В дисциплината "файтинг" представителя на бургаската школа - Велико Ламбов завоюва нетипичното за него шесто място, което треньора му - Венилин Русинов определи "като лош ден".

Състезанието бе и последната репетиция преди най-важното за първата половина на годината спортна проява - международния турнир по джу джицу в Република Сърбия, който ще се проведе на 21.05.2016 г.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).