Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Стефка Костадинова и министър Кралев се срещнаха с олимпийците ни в Рио
Автор: Екип Burgas24.bg 20:16 / 06.08.2016Коментари (0)1085
© БОК
Председателят на БОК Стефка Костадинова посети олимпийското село в Рио и се срещна с българските спортисти, треньори и официални лица.

На кратката церемония при посрещането в международната зона присъстваха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, посланикът на България в Бразилия Валери Йотов, вицепрезидентът на БОК и волейболна легенда Любомир Ганев, генералният секретар на БОК Белчо Горанов, акредитираните на Игрите български журналисти и др.

В непринуден разговор Стефка Костадинова и министър Кралев пожелаха успех на българските спортисти и ги окуражиха преди предстоящите състезания.

"Искам да ви пожелая успех, да ви вдъхна кураж за олимпийските стартове. Всеки един който е спечелил олимпийска квота е тук с напълно законно самочувствие. Трябва да се борите докрай, защото тук няма големи имена. Тук всички почват от равен старт. Вие имате голям потенциал. Аз като спортист, който е минал през целия този път знам, че няма нищо страшно. Просто човек трябва да вярва в силите си, да има голямо самочувствие, за да постигне това за което се е готвил 4 години. Стискам ви палци. Ще бъде трудно. Всичко което зависи от мен ще го получите. Пожелавам ви медали. Пожелавам ви много добро класиране и най-вече да постигнете това за което сте се готвили през последните 4 години. Винаги съм ви била на кадем. Надявам се и на тези игри да е същото", заяви пред спортистите ни Стефка Костадинова, която снощи бе сред официалните лица на трибуната при Откриването на Олимпийските игри.

Тя не отказа на нито един да си направи селфи с нея. Стефка заяви на българските спортисти, че според нея са били сред най-красивите по време на дефилето на нациите на стадион Маракана.

Министър Кралев връчи на Ивет Лалова, знаменосец на българската делегация при Отриването, икона на Света Богородица за късмет и успех на целия ни олимпийски тим.

"Бъдете концентрирани, спокойни и уверени. Това са вашите игри. За едни първи, за други поредни, за някои последни - възползвайте се максимално от тях," заяви министър Кралев.

След това спортисти и треньори споделиха първи впечатления от пребиваването в Бразилия, от олимпийското село и олимпийските обекти.

Срещата завърши с общи снимки на фона на сградите в олимпийското село, селфита и интервюта.

Още по темата: общо новини по темата: 48
23.01.2017
24.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
21.08.2016
21.08.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: