Нефтохимик се извини за резила с ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:14 / 16.08.2016
1699
Съветът на Директорите на Нефтохимик се събра след като тимът претърпя унизителна загуба при гостуването си на ЦСКА-София. На сбирката бе взето решение да се даде кредит на доверие на треньорския щаб и да се продължи по предначертания план.

След срамната загуба от ЦСКА-София с 1:5 в мача от третия кръг на Първа Лига, ръководството на Нефтохимик, заедно с треньорския щаб и всички футболисти поднасят своите извинения на верните фенове на отбора.

Ето и какво гласи съобщението:

"Знаем, че подобна игра и срамни загуби са недопустими за клуб с над 50 годишна история. През последните години, когато преминахме през всички кръгове на Ада сме благодарни само за едно, че ВИЕ, уникалните фенове на отбора сте били винаги зад нас и благодарение на ВАС ПФК Нефтохимик оцеля. Силно се надяваме подобни загуби да не се повтарят и ВИ обещаваме, че още в следващия мач ще покажем мотивация и игра, която подхожда на Нефтохимик Бургас. През лятната пауза в отбора дойдоха 20 нови попълнения и за всички бе ясно, че началото ще е много трудно. Нека обаче това трудно начало да не ни демотивира, а напротив, всички да продължим да сме едно цяло и да излезем от тази трудна ситуация! Така, както сме го правили винаги... заедно!"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).