Сензационно! Гочето пред завръщане на "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:24 / 17.08.2016
2845
Легендарният треньор Георги Василев - Гочето е пред сензационно завръщане на "Лазур", научи ексклузивно Burgas24.bg.

Както съобщихме по-рано, срамната загуба от ЦСКА с 1:5 е преляла чашата на търпението у фенове и ръководство и вече усилено се говори за задаваща се треньорска смяна.

Най-коментираното име е това на Генерала, който преди дни отпразнува своя 70-годишен юбилей. Burgas24.bg единствен прогнозира завръщането на Гочето още преди три месеца.

За достолепната си възраст Георги Василев все още демонстрира младежки дух и хъс, който липсва на много негови колеги. Той нееднократно е казвал, че го сърбят ръцете за работа и иска още да се занимава с футбол. Нещо повече, в интервю за нашите читатели Генерала призна, че има недовършена работа в Нефтохимик и с радост би поел отбора.

Той отбеляза, че кубът отдавна не е бил фактор в българския футбол, така както би трябвало да бъде и се зарече, че ако получи тази възможност, ще го върне на върха.

Не е за подценяване и фактът, че за разлика от много специалисти с куп финансови претенции, той е финансово независим и би работил най-вече за удоволствието от победата.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).