Грацията ни Невяна Владинова се класира за финала в многобоя

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:08 / 20.08.2016
1115
Невяна Владинова се класира за финала в многобоя на олимпийския турнир по художествена гимнастика.

22-годишната българка изигра изключително стабилно четирите си съчетания и не даде възможност на съдиите да я оставят извън първите десет. Тя завърши шеста в крайното класиране със сбор от 70.966 точки, а след нея останаха 20 гимнастички, сред които Нета Ривкин (Израел), Саломе Пажава (Грузия), Кахо Минагава (Япония), Варвара Филиу (Гърция) и други.

Общо 26 гимнастичките участваха в квалификациите, а първите 10 от тях се класират за финала в многобоя, който е в събота. На финала гимнастичките започват състезанието от начало.

В турнира по борба Владимир Дубов остана пети в кат. до 57 кг на свободния стил. В малкия финал за бронза той отстъпи пред азера Хаджи Алиев с туш.
Дубов стартира убедително с две победи с туш - срещу американеца Даниел Денис на осминафиналите и срещу Иван Гуйдя (Румъния) на четвъртфиналите.

А на полуфинала бе спрян от олимпийския вицешампион Владимер Кхинчегашвли (Грузия) - 4:8.

Другият ни представител Георги Иванов (74 кг) загуби на старта от Якоб Макарашвили (Грузия) с 8:13. Съперникът му загуби в следващия кръг и така националът не успя да продължи в репешажите за бронза.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).