Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Нефтохимик отговори на Пренеров: Грозно и подло е атаките да идват от хора, които сме избрали да защитават интересите на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 18:40 / 30.08.2016Коментари (5)1397
© Burgas24.bg
ПФК Нефтохимик Бургас 1962 излезе с официална декларация по повод скандалното изказване на общинския съветник от ГЕРБ Веселин Пренеров днес. Припомняме, че телевизионерът буквално взриви сесията на местния парламент, призовавайки община Бургас да оттегли подкрепата си към футболния клуб и да насочи средствата към културно-масови прояви.

Burgas24.bg публикува декларацията на ПФК Нефтохимик Бургас 1962:

Официална позиция на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД относно неверните
данни изнесени от общинския съветник Веселин Пренеров!

Уважаеми г-н Пренеров, на сесията на Общинския съвет на град Бургас, провела се на 30.08.2016 година, Вие изнесохте няколко абсолютно неверни твърдения, свързани с ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД. Като общински съветник би трябвало да сте човек, който изнасяйки подобни информации в публичното пространство, първо проверява данните, за които говори.

Ръководството на Нефтохимик изразява несъгласието си с посочените от Вас цифри, а сега е време Вие, г-н Пренеров, да се запознаете с реалността, защото вероятно говорейки за ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД Вашата "реалност" е съвсем различна от фактите! А фактите са:

Към този момент в представителния отбор на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД има осем местни играчи, което прави половин отбор, а не както Вие твърдите, че само 10 % от футболистите в момента са от Бургас!

Треньорският щаб е изграден единствено и само от представители на град Бургас!

Заплатите, които се плащат на футболистите на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД, са съобразени изцяло с моментното финансово състояние на отбора и от факта, че сме новаци в Първа професионална лига.

Вие твърдите, че на първите два домакински мача на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД е имало 1500 зрители на стадион Лазур!? Уважаеми г-н Пренеров, на първия домакински мач на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД срещу Дунав Русе, имаше 3200 души на стадиона, а на втория домакински мач, срещу Берое имаше 2000 души. Отделно от тези факти, всички мачове се предават в национален телевизионен ефир, а по данни на телевизията, която излъчва срещите, десетки хиляди българи са наблюдавали въпросните футболни срещи!

Говорейки за талантливи деца, добре е да знаете, че в школата на Нефтохимик тренират над 150 бургаски деца! Ние даваме шанс на младите да се развиват!

На базата на какво решихте, че Нефтохимик е на "опашката" в класирането, след като към този момент отборът е с 4 точки, на 10-то място, а 6-я в класирането Лудогорец е със 7 точки, което във футбола е една победа, г-н Пренеров (може би е добре да погледнете футболния правилник)

Казвате, че Нефтохимик срами името на Бургас! Г-н Пренеров, няма нищо по-срамно от това, само 5 кръга след началото на първенството, общински съветник да има подобна позиция като Вашата!

Уважаеми г-н Пренеров, със стартирането на този проект, преди 45 дни, ние от ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД очаквахме всевъзможни атаки от цяла България. Готови сме за тях и ще се борим срещу тях.

Но уважаеми г-н Пренеров, изключително грозно и подло е, когато тези атаки идват от град Бургас и от хора, които сме избрали да защитават интересите на Община Бургас.

Ако според Вас в интерес на град Бургас е в града да няма футболен отбор в Първа професионална лига, значи може би сте прав. С подобни действия от Ваша страна, Вие г-н Пренеров, показвате, че НЕ ЖЕЛАЕТЕ град Бургас да се върне там, където му е мястото, а именно сред най-добрите футболни отбори в България.

Г-н Пренеров, заповядайте на следващия домакински мач на Нефтохимик, за да видите с очите си колко души ще има на стадиона. Все пак на следващата сесия на Общинския съвет, вероятно пак ще искате да коментирате НАШИЯ отбор и е добре да имате актуална, и най-вече ТОЧНА информация.

Говорейки в местният парламент е добре да знаете, че говорите от позицията си на общински съветник, а не от позицията си на журналист.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.08.2016 г.
0
 
 
Намалете билетите , печелете от бройката публика а не от надценката на билета
Aнонимен
на 31.08.2016 г.
0
 
 
хахаха кви 3000,кви 2000 бе розовелки нали се видя че повече от 200 души на стадиона няма,кво ше ми борите,купихте си един мач и шампиони вече.най гнусния отбор най продажния най розовия отбор.ЗАКРИВАЙ
Aнонимен
на 31.08.2016 г.
0
 
 
Този отговор е ясен, преди да го напишат.На всички им е ясно, че "Нефтохимик", ще води героична, мъжка битка за оставане, но догодина ще бъде там, където му е мястото.Или накратко "Нефтохимик" ще танцува само една година.
Aнонимен
на 30.08.2016 г.
0
 
 
Герберско лайно! Няма от къде да вземете пари за президентските избори и решихте даги вземете от футболния клуб. Браво за "брилянтното" изпълнение!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: