Нефтохимик: Не ни мислете! Финансово стабилни сме!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:18 / 01.09.2016
875
По повод появилите се с публичното пространство информации, че финансовото състояние на Нефтохимик е затруднено, от ръководството на тима излязоха със следното съобщение:

"В последните дни все по често ставаме свидетели на целенасочени атаки към ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД. По повод публикациите, че финансовото състояние на отбора е затруднено и клубът "остава без спонсор" искаме да заявим следното. Бюджетът на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД за настоящия сезон се осигурява от генералния спонсор в лицето на строителен хипермаркет "Мастерхаус", както и на Община Бургас.

Освен това с гордост можем да кажем, че през последните месеци в ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД са влезли над 20 нови спонсора, които също помагат с парични средства. Смеем да твърдим, че ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД е един от футболните клубове в България, където всички заплати към футболисти, треньори и служители на клубът се изплащат на време и никога не сме забавяли трудови възнаграждения. Искаме да успокоим бургаската футболна общественост, че ПФК Нефтохимик Бургас 1962 АД ще бъде финансово стабилен в бъдеще и сме убедени, че това е основата, която ще ни доведе до успешни спортни резултати".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).