Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Трогателен жест на ОФК Карнобат при петата поредна победа
Автор: Екип Burgas24.bg 18:29 / 04.09.2016Коментари (0)2459
©
Петата поредна победа на силно изявяващите се в началото на сезона футболисти на "Карнобат" отива на втори план. Успехът с 3:1 над "Ураган" /Бояджик/ започна по необичаен начин.

Състезателите на домакините излязоха на терена с червени фланелки, маркирани с надпис в бяло, озаглавен "Филка, чакаме те". Подкрепата бе адресирана към футболистът на "Карнобат" Трендафил Момчилов, който е извън терените заради здравословни причини. Той присъства на мача и бе аплодиран от стотиците запалянковци по трибуните. Пожеланието на футболисти и фенове в Карнобат бе за скорошно оздравяване и завръщане на терена.

Иначе двубоят от 5-ти кръг на Югоизточната трета лига се разви успешно за домакините, които реално вкараха головете си точно за 10 игрови минути - между 37 и 47 мин.
Първо в 37 минута Живко Димов засече с глава центриране от фаул на Георги Калоянов и хвърли в екстаз феновете по трибуните. В 42-ра минута Петър Колев изпрати топовен далечен снаряд, топката се чукна в напречната греда и се оплете в мрежата на противника за 2:0.

Тъкмо излезли от съблекалните за второто полувреме, състезателите на "Карнобат" сюрпризираха неприятно "Ураган" с нов гол още в 46-та минута, когато самостоятелен рейд на Петър Колев приключи с попадение за 3:0. Почетното попадение за гостите от Бояджик дойде в допълнителното време на мача, когато Станимир Димитров намери пролука в отбраната на "Карнобат" и се разписа. Минута по-късно гостите претендираха за дузпа, а преди гола Иван Иванов удари напречната греда.

Двубоят протече сравнително коректно, като освен отбелязаните попадения, двата отбора имаха по още няколко изгодни положения за гол, които обаче бяха отразени майсторски от вратарите на двата тима. Завишен зрителски интерес се забеляза при петата поредна победа на домакините. На Градския стадион бяха забелязани фенове от различни точки на бургаска област, както и представители на клубове от професионалния футбол.

Следващата среща на "Карнобат" е гостуване на "Любимец". Двубоят е в събота, 10-ти септември от 17 ч. По същото време в Кабиле е дербито на община Ямбол между "Ураган" /Бояджик/ и "Елхово".

"КАРНОБАТ": Роман Васенев, Стоян Калпаклиев, Пламен Димитров, Ясен Тузаков, Димитър Попов, Ангел Лазаров /76 - Йюзгюр Садула/, Яни Николов /79 - Митко Митков/, Живко Димов /88 - Иван Касамарков/, Димитър Петров, Георги Калоянов, Петър Колев

"УРАГАН" /БОЯДЖИК/: Димитър Александров, Красимир Андонов, Иван Жечев, Георги Христов, Добрин Радилов, Станимир Димитров, Станислав Стоянов, Динко Дерменджиев, Стойко Колев, Александър Андонов /53 - Николай Вълев, 68 - Иван Иванов/, Енчо Стоянов







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: