Футболният фен, нападнал наша журналистка, си призна: Ритнах я, защото ме ядоса!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:33 / 11.09.2016
2843
В това, което разказва Стиляна Божидарова, има съвсем малка истина. Тя ме ядоса, хвърли цигарата си по мен, затова я ритнах през хората. Това заяви за "Събуди се" по Нова тв фенът на "Нефтохимик", който нападна репортер на Burgas24.bg с ритници в корема.

"3-годишният ми син ми беше до мен. Тогава я ритнах през хората, за да защитя честта си пред него. Това е истина", разказа Манол Петров.

Ситуацията се разиграла посред бял ден пред очите на десетки свидетели на стадион "Лазур" в Бургас. По думите на Божидарова, 120-килограмовият мъж я съборил на земята и започнал да я рита в корема заради неин репортаж в Burgas24.bg.

Във въпросната статия тя пише за футболист на "Нефтохимик", който е причакан и бит от фенове веднага след загубата на отбора от "Ботев " (Гълъбово).

"Стана най-немислимото. Бях съборена на земята и ритана с всичка сила в корема", разказва Стиляна Божидарова. Тя сподели, че пие успокоителни.

"Не може да ме унижаваш пред сина ми. Всеки има достойнство", обърна се Манол към нея.

Мъжът се казва Манол и е един от тарторите в агитката на отбора. Работи като охранител в бургаски мол и е стар познайник на полицията. Основно с хулиганските си прояви по време на футболни срещи.

Той е бил задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).