Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Кой ги пуска на стадиона? Подивял лумпен нападна репортерка с ритници
Автор: Екип Burgas24.bg 22:15 / 09.09.2016Коментари (26)10965
© facebook
Изключително грозна сцена се разигра по време на тазвечершната тренировка на Нефтохимик, която се проведе на стадион "Лазур". Последното занимание преди утрешния двубой с Левски трябваше да е нещо позитивно, като лично кметът Димитър Николов дойде да повдигне духа на играчите преди важния мач.

Тренировката обаче бе помрачена от безобразното поведение на фанатизиран лумпен, който се нахвърли с ритници върху единствената репортерка, дошла да отрази заниманието.

Повод за "гнева" на лицето, което изглеждаше меко казано неадекватно, стана публикацията на Burgas24.bg от май месец тази година, в която футболист на Нефтохимик се оплака, че лумпени са причакали футболистите и са ги ошамарили заради загубата от Ботев Гълъбово.

След словоизлиянията за написаното, лумпенът директно се засили към журналистката, събори я на земята и започна да я рита в корема. Само присъствието на цялото ръководство на "шейховете" предотврати по-сериозни ексцесии.

Служителите на Пето РПУ реагираха светкавично и лицето е задържано за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Burgas24.bg припомня, че заради същите тези хулигани, които от години се опитват да раздават собствено правосъдие, преди дни футболен клуб Нефтохимик бе глобен с 37 хиляди лева, като впоследствие глобата бе редуцирана на 19 хиляди лева.
Още по темата: общо новини по темата: 24
15.08.2018
13.08.2018
07.07.2017
06.07.2017
01.05.2017
09.02.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Еееми "Свобода на словото"... Говориш, плюеш,обиждаш,злобееш.... Колко журналисти ги убиха, тя с един ретник България просълзи. Смърт за хулиганите и амнистия за всички цигани,терористи и убиици!Свобода за политиците!
0
 
 
Колко смотан пе*ал трябва да си за да риташ жена ? Нека следващия път тоя нещастен буфер да се опита да бие някой от агитката на Ботев.
-2
 
 
Типична селска изцепка на меко говорещи селяци
+4
 
 
Има затвор,трябва да осъдят 30-40 бързо и другите ще внимават занапред...
+5
 
 
Да ви приличат на нормални младежи, на мене не по-точно на напушени хърби.
0
 
 
Ей мазути,жени мръсни! Вий сте жени мръсни !
+2
 
 
Спомням си как преди един мач тези "ултраси" плачеха че са им взели знамето, големи мъже и те станаха . Един файтон хора са - бутиков отбор
+7
 
 
тоя малък глезен ана*ен палавник защо само с жени се бие,охрана в мола сигурно гони бабите и дядовците по стълбите хахахаха
на 10.09.2016 г.
+9
 
 
Този отбор го следвах в най-тежките му години, когато онази тиква ни обличаше в розово, когато играехме по селата, когато не беше ясно дали ще има следващ мач и събев ни спираше осветлението след 90-тата минута за да се прибираме по тъмно. Заради такива изпълнения обаче, вече ми е все тая....Агитката помогна много на всички фенове и на отбора, само че градивната част от нея вече я няма, останаха предимно пияни побойници, които дерат със спрей по блоковете и се чудят с кой да се сбият или какъв зулум да направят. Цяла България ни научи. Голям повод за гордост - няма що! Да скочиш да биеш жена . Защо тези продължават да са допускани до стадиона. Преди 2 години с 40 бона щяхме да сме спокойни с месеци сега тези пари се пръскат за глоби.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: