"Бургас 2007" ще участва отново в елита

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:39 / 12.09.2016
720
"Бургас 2007" ще участва за втора поредна година в Националната волейболна лига за жени, информира спортният директор Георги Делчев. Клубът ще разчита на девойки от собствената школа в елитното първенство. Единствено по-опитната варненка Лора Илиева ще помага в мачовете.

Утре младите бургаски волейболистки се завръщат от 10-дневен лагер в курорта Свети Влас под ръководството на Георги Делчев. Той проведе подготовката с 12 момичета, които вкарва за занимания в зала от 15 септември.

"Бургас 2007" ще разполага през новия сезон с редуциран бюджет в сравнение с миналия, когато се класира на шесто място при историческия дебют на местен отбор в елита на българския женски волейбол. В турнира за купата на България тимът направи отраден пробив с влизането си в челната четворка и домакинство на финалите.

"Имахме колебания дали да участваме в елита повторно, но момичетата ме заразиха с ентусиазма си. Дори и само заради него си заслужава отново да се състезаваме сред най-добрите", посочи Георги Делчев.

През миналия сезон "Бургас 2007" беше подсилен с няколко по-опитни "наемнички" от други клубове, но сега ще се довери на собствени кадри.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).