Ръгбистите на Ботев (Бургас) започнаха сезона с победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:23 / 03.10.2016
1880
Отборът на Ботев (Бургас) победи Локомотив (Варна) с 19:10 в първия си мач от първенството по ръгби в "Б" група. Двубоят се разви много интригуващо, след като варненци повеждаха на два пъти в резултата, но в крайна сметка допуснаха домакините да направят обрат.

Ръководството на Ботев (Бургас) използва Burgas24.bg, за да благодари на феновете, които подкрепиха тима по време на мача.

Следващият двубой на бургазлии е другата неделя (09.10.2016) от 11,00 часа на стадион "Локомотив", отново срещу отбора на Варна. Причина за това е фактът, че програмата претърпя леки промени. Оборът на Локомотив (Сф), който беше единственият друг тим в "Б" група, убеди федерацията, че заслужава да играе в "А" група и беше преместен в по-горното ниво.

Другият отбор, който първоначално бе в "Б" група - Академик (Сф), се разпадна (причините най-вероятно са или финансови, или фактът, че голяма част от играчите им преминаха в други отбори).

По този начин в "Б" група останаха само два отбора - Ботев (Бургас) и Локомотив (Варна). Ръгби федерацията реши да се играят четири мача - две гостувания и два домакински един срещу друг.

Победителят в групата играе срещу шестия от по-горната група на разменено гостуване, а победителят от този сблъсък ще играе е за пето място с петият от "А" група, но тези двубои са през пролетта на 2017 г.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).