Вижте първия в историята на футбола зелен картон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:28 / 12.10.2016
778
Играч на италианския Винченца влезе в историята като първият футболист, получил ... зелен картон в официален мач. Става въпрос за нападателя Кристиан Галано, който помогна на главния съдия да направи правилно отсъждане.

По време на двубоя от Серия Б между Виртус Ентела и Виченца, завършил 4:1 за домакините, реферът отсъди корнер след атака на Кристиано Галано и шут покрай вратата.

Впоследствие обаче футболистът призна, че топкта не е била докосната от противников играч след неговия шут. Това накара съдията Марко Майнарди да промени решението си и да отсъди аут, а след края на мача да впише в официалния протокол, че дава зелен картон на Галано.

Припомняме, че италианската футболна федерация реши да експериментира с правилото за зелен картон, като в края на сезона всички показани такива се сумират и играчът с най-много точки ще получи специален приз за феърплей.

Вижте историческия първи зелен картон в официален мач в прикаченото видео!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).