Гришо потвърди участие в София: За мен ще бъде чест да играя в родината

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:15 / 24.10.2016
906
Григор Димитров потвърди участието си на тенис турнира от сериите ATP 250 - Garanti Koza Sofia Open. Второто издание на състезанието ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 година в столичната зала "Арена Армеец".

Другата голяма звезда, която ще играе в силната надпревара е Доминик Тийм. Австриецът е номер 9 в световната ранглиста, като този сезон спечели четири титли и игра полуфинал на "Ролан Гарос".

Новините бяха съобщени на пресконференция днес, на която присъстваха министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев, президентът на БФТ г-н Стефан Цветков, членът на Борда на директорите на Garanti Koza г-н Ерден Билгинер и турнирният директор г-н Пол Макнами.

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който тази седмица ще играе на турнира в Базел, направи специално изявление по темата:

"За мен е удоволствие да бъда част от Garanti Koza Sofia Open през февруари следващата година. Ще бъде чест за мен да играя в родината си и да споделя част от вълнението на световния тенис. Заедно ще се наслаждаваме на тенис от най-високо ниво в София. Ще се видим скоро!", заяви Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).