Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Патриотите отсякоха: Обединение срещу разграбването на стадион "Черноморец" или подхващаме транспортната схема
Автор: Екип Burgas24.bg 13:39 / 02.12.2016Коментари (2)3284
© Burgas24.bg
Или влизаме мъжки да браним собствеността, или се навеждаме. Навеждане от страна на управляващите обаче ще доведе до наказателна акция срещу въведената наскоро транспортна схема. Това предупреди преди малко острието на НФСБ Ангел Божидаров, предаде репортер на Burgas24.bg.

Групата на "патриотите" в местния парламент даде извънредна пресконференция преди готвения за утре мащабен протест срещу заграбването на стадион "Черноморец". Припомняме, че след последните събития и обявения фалит на ПСФК Черноморец, лично Божидаров призова всички - кметове, общински съветници и цялата спортна общественост на протест пред сградата на община Бургас. Митингът ще се проведе утре точно в 10:00 часа.

Въпреки че някои от спортистите, които предварително са заявили присъствието си, впоследствие са дали на заден ход заради спекулации, че от НФСБ се опитват да политизират проблема, Божидаров е категоричен, че тази битка е на целия град.

"Предадоха ни отвътре и влизаме в съдебна битка. Или отиваме мъжки да си браним собствеността, или се навеждаме. Само че от сега ви казвам - навеждането ще означава наказателна акция от наша страна. Този път ще бъде политическа акция и ще се състои в митинг срещу транспортната схема. Бедна им е фантазията какво ще се случи. Всички знаем какво е настроението на града. Ако сега продължат да мънкат и да не влизат здраво, следващият митинг ще бъде за транспортната схема. И той ще бъде много скоро, ако продължават в този стил", директно заплаши Божидаров.

Той заяви, че директно е отправил въпроса към кмета Димитър Николов - докога ще търпим това нещо - четири терена в "Акациите" да пустеят свободни, а Черноморец 1919 да играят в Камено.

"В казуса със стадион "Черноморец" мерките трябва да бъдат като във футбола - здраво, с бутонките. Ние сме 50% собственици, няма да пишем писма и да се молим на никого. Предупредих Димитър Николов, че утре ще го призова пред цялата спортна общественост да определи ден и час, да покани председателя на ОбС Костантин Луков и всички общински съветници, за да въведем като собственици, детско-юношеската школа на Черноморец, да тренира там. Кметът ме попита - "ами Пламен Киряков?" Тогава в кръга на шегата му казах, че се отказвам от Общинския съвет, да ме назначи за три месеца зам.-кмет без портфейл и Пламен Киряков ще ни посреща с хляб и сол", продължи Божидаров в типичния си стил.



Още по темата: общо новини по темата: 13
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
07.12.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.12.2016 г.
0
 
 
СТАДИОНА Е ЗЛАТНА КОКОШКАлНЕ ТРЯБВА ДА ГО ДАВАМЕ НА КОЙТО И ДА Е
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: