Ватерполистки играят на Никулденския турнир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:26 / 08.12.2016
904
Тазгодишният Никулденски турнир по водна топка ще бъде посветен изцяло на дамското направление. Във второто издание на надпреварата, по случай празника на Бургас, ще участват пет отбора.

В последния момент желание да се включат в състезанието са изявили от столичния "Славия", което наложи лека корекция на програмата. Така на басейна в комплекс "Меден рудник" мачове ще играят съставите на "Арда" /Кърджали/, "Ботев" /Враца/, "Локомотив Н.Н.", "Славия",и домакините от "Черноморец", който съвместно с община Бургас е организатор на спортната проява.

Желанието на бургаския клуб е да развива женската водна топка, както и да се подготвят младата смяна в съдийството.

По тази причина сред реферите на турнира "Св. Никола Чудотворец" ще бъдат двама 18-годишни състезатели на "Черноморец". Прощъпулник в съдийството ще направят Филип Славов и Николай Тодоров.

Турнирът ще се проведе на 10 и 11 декември /събота и неделя/. В събота надпреварата ще бъде открита в 17.00 ч. с мач между "Арда" и "Ботев". Закриването е в неделя от 12.00 ч.

ТУРНИР ПО ВОДНА ТОПКА ЗА ДЕВОЙКИ

ПРОГРАМА
10 декември, събота, 17.00 часа

Арда - Ботев
Локомотив - Черноморец
Арда - Славия
11 декември, неделя, 9.00 часа
Локомотив - Арда
Локомотив - Славия
Черноморец - Арда
Локомотив - Ботев
Черноморец - Славия



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).