Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Срамота! Заради липса на средства тези бургаски таланти носят слава на чужди клубове
Автор: Екип Burgas24.bg 18:31 / 01.02.2017Коментари (9)12954
© Burgas24.bg
Няма да гледаш на бокса като на спорт. Боксът е изкуство, защото изкуството изисква финес. Тези думи Павел Елкенев е научил от своя треньор по бокс Красимир Михов и днес се опитва да ги предаде на своите възпитаници. Основната мисия на сърцатия спортист, който е роден през 1986-та година в Бургас, е да създава шампиони.

Елкенев и неговите момчета печелят десетки отличия, но заради липсата на средства и каквато и да е подкрепа в родния си Бургас, са принудени да се състезават за чужди клубове.

Репортер на Burgas24.bg се срещна с Павел Елкенев, Иван Мечков и Светослав Гергов, за да разбере какво ги мотивира да хвърлят 110% от себе си, да осъмват и да замръкват на ринга. И защо са избрали бокса, в който за разлика от футбола, например, няма никакви пари.

"До 13-годишна възраст съм се занимавал с футбол, но заради контузия, ми се наложи да прекратя. В края на 99-а година започнах да тренирам бокс. Първият ми треньор беше Алекси Стефанов, който ми постави основите в бокса. При него започнах състезателната си кариера. Работихме заедно 5 години, но получих нова контузия, която ме свали от ринга за около годна. След завръщането ми, за известно време работихме заедно", започна разказа си Елкенев.

Цялото интервю гледайте в нашето видео!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.02.2017 г.
0
 
 
Отвратен съм от такива измислени "ТРЕНЙОРИ",които първо някой трябва да ги научи да се боксират,а след това да опитат да предадат наученото,но няма как да стане от такива нереализирани"БОКСЙОРИ" незнайни,но разказващи велики истории с постижения за себе си,които никой не е чул ни е видял за този некомпетентен цървул в Бокса.
Aнонимен
на 01.02.2017 г.
0
 
 
Извинявай но ти още нямаш направен един боксьор а си почнал да мрънкаш за пари и тем подобни.А и нали събираш на хората парите там като ги "учиш" на бокс
Aнонимен
на 01.02.2017 г.
Aнонимен
на 01.02.2017 г.
0
 
 
Какъв боксйор си ти,как не те е срам,кога си ходил или нещо постигнал на състезание безсрамник измислен,че и тренйор си бил.Смешник.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: