Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (1)
 обрата: ƒжошуа по-техничен от мен? ѕълни глупости!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 17:10 / 02.05.2017 оментари (27)2074
© Team Sauerland
«наех, че ƒжошуа ще победи. “ова за€ви боксьор номер едно в Ѕългари€ -  убрат ѕулев.

"ўе видим как ще се завърт€т преговорите. “р€бва да направ€ добра подготовка.  азах, че реванш между  личко и ‘юри н€ма да има. » между ƒжошуа, и  личко н€ма да има реванш. ≈два ли ще направ€т реванш. ѕреговорите върв€т вече.

»ма си правила. јз съм официален претендент. ƒали съм интересна хапка, това мен не ме интересува", коментира професионални€т ни боксьор  убрат ѕулев, по повод двубо€ между јнтъни ƒжошуа и ¬ладимир  личко, който бе спечелен от ƒжошуа.

 обрата бе категоричен, че преговорите за евентуален двубой между него и јнтъни ƒжошуа вече са започнали, тъй като българинът е официален претендент за една от титлите, които държи боксьорът от ¬еликобритани€ - тази във верси€ IBF.

"ћачът бе на ниво. » двамата б€ха подготвени. ќчаквано ƒжошуа победи. ¬ладимир играе един стил, който е малко по-ретро. Ѕоксът се промен€ също", каза още ѕулев и добави:

" ъм кра€ на годината може да се очаква мой нов мач. «а титла, да. ќт сега не мога да кажа къде. “р€бва да е за титла. јз съм официален претендент. Ќе ме притесн€ва никой. » едини€т, и други€т с€даха на дупетата си, така че н€ма непобедими. ¬ъпросът е кой е най-добър в момента".

"—м€там, че съм достатъчно силен да се подготв€ както тр€бва. “акива изказвани€, че бил по-техничен от мен, това са пълни глупости. ¬ъпрос на подготовка. ƒа, той е взривен, добър е, експлозивен, но си има и своите минути. Ќе може да има всичко. ƒа видим как ще върв€т преговорите. ¬ момента, в който стане €сно естествено, да, ще прав€ подготовка за него. ѕреговорите върв€т", за€ви  убрат ѕулев.

ќще по темата: общо новини по темата: 14
03.08.2017
04.07.2017
07.06.2017
06.06.2017
26.05.2017
19.05.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+2
 
 
јко  .ѕулев беше малко по- умен, щеше да има повече шансове за успех.  личко му даде урок, но той не се поучи. ћачът между ƒжошуа и  личко беше достоен и на ниво във вс€ко отношение....ѕулев има много да учи от т€х....¬ъпреки, че се горде€ с победите му - срамувам се от изказвани€та му. Ќай- добре ще е да не говори много, че в това отношение е лишен от талант.....
0
 
 
ƒжошуа - ƒжонсън, първи рунд -  евин е препариран... ѕулев- ƒ∆онсън -  евин си е жив и здрав 12 рунда- не знам на техника ли се дължи или на прогноза за времето, атмосферно нал€гане.... ƒай малко респект в крайна сметка...
0
 
 
 обра, мой човек си... ама негера ща спука. рЯШҐ
0
 
 
 акто във футбола, така и в бокса е пълно с манекени и позйори с неоправдано самочувствие. ўе ми се накой от топ 3 в бокса да се изправи срещу чичката “айсън, че да вид€т кво е да те блъсне товарни€ влакрЯШЙ
+1
 
 
«атова ли отказа септември месец двубой с ƒжошуа?!! ћи даже и милион в евро.
на 02.05.2017 г.
+1
 
 
» националите по футбол б€ха слаби през 94-та, но стигнаха до полуфинал и всички ние се радвахме и празнувахме! ћисл€, че и сега сме на полуфинал и имаме поводи за радост!!! Ќека сме зад нашето момче и в добро и в лошо! ƒа му стискаме палци и да се радваме за българските висоти в спорта! ”спех  обра!
0
 
 
oooof то€ н€ма ли да си затвори вече устата ....ръси мозък в изобилие ..!!иска му се да напълни гушата с още един мач , ама май никой не го ебава в калабалъка
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
√розен расистки скандал на Ѕългари€ - јнгли€, британците ни разковаха с 6 гола
≈лена е красива, женствена и секси, но времето не й стига за любов
ћомент за истори€та! √ермани€ винаги ще помни съди€та  абаков
 арнобат отново не усп€ да спечели пред сво€ публика
Ѕългари€ с антирекорд при равенство срещу „ерна гора

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: