Любчо Любенов стана баща на момче навръх Ивановден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:37 / 08.01.2009
1204
Халфът, любимец на бургаската публика Любомир Любенов се сдоби с мъжка рожба, навръх Ивановден. Неговата приятелка Валерия го дари с първороден син, който тежи 3кг и 300 г и е висок 52 см. Още в момента на щастливото събитие са отпаднали всякакви въпросителни по повод името на бебето. Любчо отсече, че щом е родено на тази дата ще се казва Иван.

Младият татко веднага бе поздравен от Изпълнителния директор на клуба Добромир Горбанов и старши треньора Красимир Балъков, а както е редно Любчо почерпи с бонбони и натурални сокове всички на лагера.

Въпреки радостното събитие Любенов продължава тренировки със своите съотборници, като самия той изтъкна че се чувства отлично, въпреки сериозните натоварвания.

Екипът на ПСФК „Черноморец Бургас" поздрави Любчо Любенов по повод неговата голяма радост и пожела много здраве на малкия Иван и неговите родители.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).