Георги Дражев: Епитетите "дрогирани" и "лумпенизирани" не се отнасяха за феновете на Нефтохимик! Не знам защо те се разпознават в тях

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:25 / 09.06.2017
3087
Определението "дрогирани и лумпенизирани индивиди" не се отнасяше за феновете на Нефтохимик, не знам защо точно те се разпознаха в него. Това заяви заместник-председателят на общинският съветник Георги Дражев по повод интервюто, което даде за Burgas24.bg и последвалата декларация от страна на "зелените" привърженици".

Думите на Дражев, които нашата медия изключително коректно цитира, бяха, че по негово предложение ще бъде направено допитване до всички граждани, привърженици и данъкопладци за създаването на обединен общински клуб. От това число той изключи само криминално проявените индивиди, които нарушават закона и каквито присъстват във всяка една футболна агитка у нас и по света.

"Вчера заявих, че не ни интересува мнението на шепата дрогирани, лумпенизирани индивиди, които се самоопределят като фенове, но дори билетите си за мачовете не плащат от своя джоб. Никога не съм определял по този начин феновете на конкретен отбор, а отделните единици, които присъстват във всяка агитка. За да са спокойни, ще поискам справка и точен списък от полицията", подчерта Дражев.

Той е категоричен, че нападките срещу него и брат му в декларацията, изпратена от феновете на Нефтохимик, са продиктувани от неговото настояване за пълен финансов отчет и ревизия на похарчените средства. Пред Burgas24.bg Дражев обеща да съди за клевета и обида не само хората, написали декларацията, но и всяка една медия, която я публикува.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).