Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Обединен бургаски клуб? След отпадането на Нафтата, питат гражданите за този вариант
Автор: Екип Burgas24.bg 21:28 / 08.06.2017Коментари (3)3659
© Burgas24.bg
Революционна идея за единен общински клуб, обединяващ под шапката си няколко спорта, даде днес заместник-председателят на местния парламент Георги Дражев. След извънредната среща при кмета Димитър Николов, общинският съветник разясни в детайли пред Burgas24.bg в какво се състои предложението му.

"Това, за което ще настоявам, е да се създаде единен бургаски клуб, който да обедини в себе си няколко спорта. Виждате, кметът е поел ангажимент към волейболния Нефтохимик, сега трябва да спасява положението с футбола. Той спази обещанията си на 200%, изпълни дълга, който беше поел с намирането на спонсори и финансова подкрепа. Но спортът не трябва да се дели на Черноморец и Нефтохимик. Не трябва да се управлява от Съвет на директорите и да бъде употребяван от лапачи, самоопределящи се като спортни деятели", категоричен е Дражев.

Както съобщихме, той поиска пълна ревизия на похарчените средства, големите заплати и постъпленията от спонсори. Освен това призова всички отговорни за слабите резултати, начело с изпълнителния директор Николай Тодоров да подадат оставки.

"За целта трябва да спрем с това деление и да създадем единен бургаски клуб. Лично аз ще предложа да се направи допитване до гражданите. Не до шепата дрогирани, лумпенизирани индивиди, които се самоопределят като фенове, но дори билетите си за мачовете не плащат от своя джоб, а до тези, които с данъците си допринасят футболът и спортът като цяло в Бургас да съществуват", добави зам.-шефът на общинския съвет.

По наша информация, бургаският кмет е оторизирал общинския съветник Калчо Белов да анализира тежката ситуация на заседание на спортната комисия идната седмица и чак след това да се взимат съдбоносни решения. Георги Дражев от своя страна обмисля да свика извънредна сесия на местния парламент.

Още по темата: общо новини по темата: 21
12.07.2018
13.07.2017
05.07.2017
29.06.2017
28.06.2017
23.06.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.06.2017 г.
0
 
 
Абе те отдавна го тъкмят това нещо,но видяха,че ако залагат само на Нефтохимик или Черноморец нещата няма да станат,затова ще пратят двата отбора в десета глуха.Даже се учудвам,че оставиха Бошнаков да се люшка между Черноморец и Нефтохимик,а него прикоткаха да направят ФК Бургас общински,а другите лека полека да ги отсвирят
Aнонимен
на 09.06.2017 г.
0
 
 
Това Никога Няма Да Стане :D
Aнонимен
на 09.06.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: