Созопол се представи с 1:1 срещу Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:36 / 15.07.2017
3154
Созопол направи равенство 1:1 със съседите от Несебър в последна лятна контрола и за двата отбора преди началото на първенството във Втора лига след седмица. Преди проверката домакините представиха официално състава си пред публиката на стадион "Арена Созопол". Едно от петте нови попълнения- бразилецът Габриел до Кармо, излезе на куц крак и прикрепян от съотборник, след като на последната тренировка преди спаринга обърна глезен.

"Небесносините" поведоха още в 9-ата минута с гол на Кристиян Тафраджийски, който материализира чудесно успоредно подаване от десния фланг на Джейхан Зайденов. Гостите изравниха чрез Валентин Йосков, който беше точен от спорна дузпа в 78-мата минута. Не само дузпата, но и ред други отсъждания на главния рефер Стефан Павлов вбесиха щаба на домакините.

Преди това арбитърът показа пресилени червени картони на Иван Пенев през първото полувреме и Кристиян Тафраджийски десет минути след почивката, а след 11-метровия удар прати на трибуните старши треньора Румен Димов за отправени реплики.

Червен картон получи и капитанът на Несебър Николай Костов през първата част. На местата на изгонените влязоха резерви, сред които и 17-годишният юноша на Созопол Стелиян Колев, който се понрави с добри отигравания и веднъж дори беше близо до гола, но стреля на сантиметри над вратата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).