Приморско събира “железните мъже"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:05 / 26.07.2017
1952
Приморско ще бъде домакин на държавното първенство по силов многобой "Айрън Мен" 2017 г. Състезанието ще се проведе на 29 юли /събота/ от 19.30 часа на площада пред сградата на Общината. То е част от кампанията "Силните срещу дрогата" и е под патронажа на кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов.

Единадесет от най-силните мъже на България ще пристигнат в морския град, за да се борят за призовите места в престижното първенство. Най-оспорвана се очаква да бъде борбата за първото място между Мариян Димитров, Иван Майсторов и новия балканския шампион Иван Мрянков. Състезанието ще определи кои атлети ще представят България на международния турнир "Най-силен славянин" на 4 и 5 август в Словакия. Изключително любопитен ще е и дебютът на новите атлети.

Железните мъже ще мерят сили в шест дисциплини - "Дърпане на пожарен автомобил 12 тона", "Щафета - Фермерска разходка и Кобилица ", "Лог лифт за максимално повдигната тежест", "Мъртва тяга с автомобил" и "Камъните на Атлас". Най-красивите девойки от публиката ще асистират на мускулестите спортисти.

Много адреналин, силни мъже, красиви жени - всичко това и още много други очаква жителите и гостите на Приморско, които изберат да бъдат част от зрелищното шоу "Айрън Мен".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).