Бургазлия игра на Световното първенство по водна топка за ветерани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:27 / 15.08.2017
1836
Двама от вицешампионският отбор на КВС "Бургас" бяха единствените български ватерполисти, които играха на завършилото Световно Мастерс първенство по водна топка в Унгария.

В първенството играха легенди като Фараго и Кашаш. Нашите участници 47-годишните Ангел Георгиев и Васил Миленов вкараха общо над половината от головете, бяха най-полезните играчи за отбора си и играха без смяна през всички мачове.

Председателят на КВС "Бургас" и играещ треньор в мъжката формация на клуба Ангел Георгиев, който стана първия бургазлия участник на световно първенство по водна топка за ветерани, се отличи с гол срещу световния шампион.

"Ще продължавам да играя докато мога. В момента сформираме нови детски отбори и всички от по-старото поколение трябва да сме живия пример за децата", каза Ангел Георгиев при завръщането си.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).