Успех за Приморско в състезания по подводен риболов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:00 / 28.08.2017
1767
Почитатели на подводния риболов се събраха в Приморско, за да премерят сили в престижния Международен турнир "Димитър Минев". Състезанието се проведе на пристанището в морския град с участието на десет отбора от по двама подводничари.

Успех им пожела и кметът д-р Димитър Германов, който официално откри състезанието. След това гмуркачите се потопиха под водата в търсене на най-големия улов.

Участниците от клуба по подводен риболов "Марлин" в Приморско отново показаха, че са едни от най-добрите в този спорт. Отборът на Адриан Стоянов и Димитър Господинов зае второ място в крайното класиране, а Анастас Бъчваров и Стоян Сираков останаха трети. Първото място в турнира грабнаха Валентин Люцканов и Антон Арабаджиев от "Черноморец" Бургас.

Победителите бяха поздравени и наградени с купи и медали от кметa Германов.

Приморско бе домакин и на състезание по подводен риболов за Kупа "Черноморец". В него се включиха 32 състезатели, които демонстрираха уменията си в индивидуална надпревара. Успех отново записа талантливият Анастас Бъчваров от клуба по подводен риболов "Марлин", който се класира на четвърто място.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).