Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Новият букмейкър към 7777 обещава високи коефициенти
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 05.09.2017Коментари (0)1626
©
"Националната лотария" наскоро получи своя лиценз за предлагане на спортни залози в play.7777.bg. В него, наред с любимите на милиони лото игри, феновете на хазарта ще намерят и нов начин за добри печалби, а именно с поставяне на залози на спортни събития.

Спортната секция на букмейкъра е изключително богат и разнообразна. Събитията, на които може да се залага в рамките на един месец, надхвърлят 30 000, а това не е ника малко за един начинаещ букмейкър.

Стана ясен и любопитният факт, че "Националната лотария" е сключила изгодна сделка с Kambi Group. Това е престижна софтуерна компания, която се ангажира да поддържа технически сайта и по-конкретно платформата за спортни залози. Новата платформа ще бъде базирана на основните възможности на настоящата, която се използва от сайта, но ще надгради значително функциите и навигацията й, за да улесни играчите и да им предложи истинско спортно изживяване.

Очаква се коефициентите, които ще се предлагат за залозите, да бъдат доста високи, с което ще бъдат привлечени още много спортни фенове. Въпреки, че букмейкърът получи лиценз от ДКХ за опериране със спортни залози много след водещите в бранша, може спокойно да се каже, че е техен достоен конкурент и спокойно може да претендира за лидерски позиции на територията на страната.

Сключената сделка е изгодна и за двете страни. Kambi Group наскоро сключи подобна сделка и с други перспективни букмейкъри в целия свят.

Разбира се, това по никакъв начин няма да ограничи разгръщането на потенциала и на любимите лото игри. Целите, които си поставя за бъдещето "Националната лотария" са доста амбициозни, но е видно, че са постижими.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: