Голям резил за младежкия ни национален отбор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:58 / 05.09.2017
2927
Младежкият национален отбор на България записа поражение с 0:1 срещу Люксембург в първия си квалификационен двубой от Група "9" за Евро 2019. Двубоят се игра на "Трейс Арена" в Стара Загора, а единственото попадение падна в последната минута.

Тогава резервата на гостите Лорис Тинали стреля към вратата, топката рикошира в български бранител и влезе в мрежата на Християн Василев.

През първата част двата тима си размениха по една опасност пред вратите си. Серкан Юсеин стреля опасно с глава, но стражът спаси. Люксембург пък можеше да открие, след като Бонер се озова сам срещу вратаря, но Василев спаси.

През второ полувреме темпото на игра спадна и нямаше голови положения и пред двете врати. В 89-ата минута, Тинали пробва удар извън наказателното поле и след рикошет в крак на български защитник топката се удари в гредата и влезе в мрежата.

Следващият мач на младите "лъвове" е на 6 октомври срещу Казасхтан отново на "Трейс Арена" в Стара Загора. Люксембург пък вече изигра три мача от групата, като днешният успех бе първи за тима. Преди това съперникът ни загуби от Казахстан и Словения.

БЪЛГАРИЯ U21 - ЛЮКСЕМБУРГ U21 0:1

0:1 Тинали (90)

БЪЛГАРИЯ U21: Василев, Генчев (60-К.Кръстев), Христов, Велков, Лясков, Серкан Юсеин, Костадинов, Ивайлов (46-Карабельов), Кристиан Димитров, Георгиев (76-К. Василев), Т. Йорданов.

Селекционер: Антони Здравков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).