Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
ћайката на ћегз за ƒжулиана √ани: —ъсухрена от злоба и ненавист старица!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 09:41 / 06.10.2017 оментари (11)7152
©
≈дин от най-грандиозните скандали, с които ще бъде запомнен тазгодишни€т сезон на VIP Brother, e този между ћегз и Ўеф ѕетров, който се разрази след грозна клевета от страна на ƒжулиана √ани. “€ разказа на именити€ готвач, че майка й е станала свидетелка на сцена, в ко€то ћегз пред очите й е посегнала на собствената си майка.†

¬сеизвестно е, че  аканашева е безкрайно признателна на сво€та майка за възпитанието, грижите и подкрепата, ко€то има от нейна страна и изказването на силиконката е в пълен разрез с действителността. ≈то защо последва официално из€вление от страна на майката на дизайнерката, което гласи:

"...ƒнес станах свидетел на нещо, което ме изуми, (а в€рвайте ми трудно може нещо да ме изкара извън аурата ми). ј именно, как в душата на една на пръв поглед, млада девойка вид€х съсухрена от злоба и ненавист старица! «ащо умишлено искаш да нараниш н€кой, аз не го разбирам, а вие? Ќ€ма да € порицавам,бих и дала съвет...

ƒжулиана √ани, над€вам се да съм изписала правилно името ви, лъжите. които изрекохте, предадени уж от "вашата майка". не биха ви били полезни с нищо, не задържайте тази жлъч в себе си, защото т€ внас€ отрова в кръвта, а това ще доведе към болезнени спазми и гърчове, преждевременно остар€ване, дано не е късно вече!

ћисл€, че това внимание към девойката е достатъчно!
ј пък и който, каквото си направи, никой друг не може... ¬ живота си съм се сблъсквала с много и различни характери,това не ме плаши,напротив мотивирало ме е, и не съм се отказала да в€рвам,че все пак в дъното на вс€ко едно човешко същество има частица добро! ƒругата личност не мисл€ да € коментирам,не жела€! ƒори самата мисъл ме обижда!".

«а поредна седмица т€ бе сред номинираните, но Big Brother й позволи да спаси двама съквартиранти и т€ защити от изгонване ƒаниел «латков, който мъжки се застъпи за не€, в поредни€ грозен скандал с Ўеф ѕетров, както и самата себе си.
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬сички сте от един дол дренки ! » майки и кифли без домашно възпитание !
0
 
 
 ъв преход бе, пич?! “и€ са жерви на природен тероризъм! Ќа еволюционна менопауза! ј, и съдейки по н€кои от коментарите по-горе, ти, н€маш право да коментираш щот нито имаш имоти, нито се трудиш и изкарваш пари. — две думи, в държавата единсвени€т работещ е кобилата  ака Ќашева, а единствената със средства е она€ с подутите джуки. ;)
0
 
 
Nina Andonova напълно си права.Ѕраво за точното определение на тези "ƒами(ћегз и майка и).
0
 
 
“ази от л€во ко€ е , много е грозна.
0
 
 
√ледайки тво€ сурат... рЯШВрЯШВрЯШВ
0
 
 
ј “и, съднице, вместо да даваш диагнози вземи се гръмни!!!
0
 
 
ћайката на ћегз да погледне дъщер€ и на какво прилича, вместо да одумва другите.»мам въпрос към не€, когато дъщер€ и си слагаше конските зъби, т€ къде беше да и каже,че това грозно? ъде беше,когато тр€бваше да води дъщер€ си на логопед?
+1
 
 
≈дин дол дренки...и вътре и родителите им отвънка :)
0
 
 
Ќј “јя «ЏЅј“ј —≈ЋяЌƒ”– ј «ЏЅ»“≈ » √ќ¬ќ–я“ ¬ћ≈—“ќ Ќ≈я
+1
 
 
“а€ е по-изтрещ€ла от щерка си рЯША
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ћинистър  ралев награди най-добрата шахматистка на Ѕургас
»звестен наш национал "изгор€" за 4 години заради допинг
—тефка  остадинова: Ќулева толерантност за допинга, но и защита на коректните спортисти
—илно представ€не на фехтувачи от регион Ѕургас
∆есток удар по –уси€! »звадиха страната от световни€ спорт за 4 години!

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: