Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бащата на Богданска опозорен и бесен за секса на дъщеря му с Лудия репортер в Къщата
Автор: Екип Burgas24.bg 15:33 / 20.10.2017Коментари (7)15373
©
Бащата на Александра Богданска е бесен на щерка си и на Петканов за секса, който двамата правиха в банята на къщата на "ВИП Брадър". Миналата вечер в шоуто бяха показани кадри на плътските удоволствия между влюбените, а Ники Кънчев няколко пъти повтори, че в Къщата е имало секс, пише "Телеграф". Тези деяния на Алекс буквално извадили от кожата баща й и той дори се наканил, че ще я изкара насила от риалитито. "Не я ли е срам?! Първо родителите й търпяха позора с Петканов, а сега се налага да гледат и как щерка им прави секс в национален ефир пред цяла България. Жал ни е за горките хора", коментират фенове на шоуто из родните форуми. 

Бащата на Александра също се срамувал от аверите си, тъй като за него не било приемливо фриволното поведение на щерка му зад екрана. Самата Богданска неведнъж повтори, че я е страх от баща й и това какво ще каже той за действията й вътре. Тя дори пожела да се омъжи истински, не само на мисия за Петканов, тъй като се опасява, че извън Къщата родителите й няма да позволят подобен брак, имайки предвид скандалите им в обществото. 

След като двамата влюбени Алекс Богданска и Даниел Петканов взеха смелото решение да се оженят наистина, те бяха изправени пред изпитанието да поканят родителите си на сватбата. Първа бе Алекс. Биг Брадър позвъни на майката на палавата Сашка и тя я посрещна с думите: "Мамче, Алекс е. Много те обичам. Не знам дали гледате и дали се гордеете с мен или ви е срам. Тук се случва най-важното нещо в живота ми и искам да ви направя част от щастието си като ви поканя на сватбата ни с Дани утре в 16:00 часа в Нови хан". 

"Ние с баща ти няма да дойдем. Категорично. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг", категорична бе майката на Богданска, а тя се опита да промени решението й като започна да обяснява, че никога не е била по-щастлива и дълго време е потискала чувствата и емоциите си заради родителите си, но сега е време да е щастлива". 

"Не забравяй през какво мина миналата година. Няма да дойдем", отряза я майка й и Алекс се разплака неутешимо, като не можеше да обели и дума повече. По всички личи обаче, че на Богданска грам не й пука от мнението на родителите й и живее така, че на нея да й е добре.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе опозорен дрън дрън. Докато гледа якото порно е свършил пет пъти сигурно. Правят секс нищо лошо. Доброволно се любят. Никой не ги кара насила. Пълнолетни са всички участници в любовното мероприятие. Всичко е точно до запетайка.
0
 
 
Няма по-пошло, долнопробно и абсолютно ненужно шоу от биг брадър Шоу за простаци.
+1
 
 
е*а и курвенското изражение има таа :D
0
 
 
то това е България в момента . Един цирк
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 20.10.2017 г.
+1
 
 
Ем то забрани забрани и като порасне и няма спиране ... бащата доста и е забранявал явно и ето го резултата ... да не си мисли, че е невинен за поведението на дъщеря си.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: