Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дебора от "Биг Брадър" зверски пребита пред дома си, разплака се!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:41 / 23.11.2017Коментари (50)8395
Фолк певицата Дебора, която напусна "Биг Брадър" след чутовен скандал, е била зверски пребита тази нощ пред дома си. Това разказа самата тя в предаването "На кафе" по Нова тв. Дебора влезе в предаването с очила и почти моментално се разплака. Тя не пожелала да й слагат грим, за да може всички да я видят. По думите й през нощта пред блока й трима мъже са я нападнали. Дебора призна, че има синини по очите, ръцете и коленете. 

Брюнетката заяви, че е получавала панически атаки и сама искала да лежи в болница. Нападателите са одрали цялата й кола. Певицата призна, че има снимки, които може да покаже. Участничката в "Биг Брадър" не е ходила в полицията, но щяла го направи след предаването. Дебора призна, че подозира бившия си приятел. Тя сподели, че и преди й е посягал, дори я заплашвал, че ще я залее с киселина, ако се оплаче.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Те тез дето я държат групата са мангасари!
+1
 
 
За ку**ите само бой по главата, дето не дават любов на истинските мъже, а търсят това да се размножат с уродливи олигофрени. Удри!
+4
 
 
Може ли един парцал да бъде темата на деня? Какъвто бившия, такъв и бъдещия, те си ги избират такива, които пък си търсят някоя да и плащат за секс и бой, защото за друго не я бъде, чалга патка без мозък. Това е естествен процес, а последвалата драма е точно това от което имат нужда, това е смисъла на живота им, иначе не биха се занимавали с подобен тип. Малко им е боя. Това малоумно предаване явно се гледа и вълнува някои хора - клюкарки и безделници без личен живот. Какво ме интересува мен, коя си търсила чичко паричко, бияч и е*ач в едно, какво казала свекърва и, и къде станала пиянската свада?!
+3
 
 
Мислех да не коментирам случая, тъй като изпитвам смесени чувства (не знам истината) относно новината, но понеже никой не се замисли... От една страна, ако не лъже, тримата изверги трябва моментално да бъдат "поправени" в полицейското управление и след това да им бъдат повдигнати обвинения. От друга страна, изглежда странно трима мъже да пребият жена, тя да изглежда в толкова добро състояние и да не повика полиция, ми да си легне след това, а на сутринта да иде в предаване. Не казвам, че не е възможно, но е странно.
+3
 
 
това е реалното отражение на измислената ни държава, понеже някой наруши предварителния сценарий на това порно, наречено биг брадър, трябваше да се бие безащитна жена, браво големи герои на тези които са го направили, защото Дебора поиска да излезе, и се чудеха по какъв начин да я задържат, ако не беше толкова важна за шоуто, защо не я пуснаха веднага, на тези двамата олигофрени по-надолу, ще кажа че утре може да се случи същото и с техните деца, като не е задължително да са участници в дадено шоу, или да бъдат чалгарки ,както първия прошляк се изрази ...
+1
 
 
Хахахахаха , ами алкохола не прощава на никого . Дали са я били , дали е падала пияна ...само тя си знае ...
+2
 
 
Обикновено жестоките са много страхливи. Дано полицията да ги открие!
-2
 
 
Какъв прекрасен ден. Ако може всички чалгарки да ги пребият.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: