Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Луна: Бях чисто гола в банята, когато Динко нахлу
Автор: Екип Burgas24.bg 13:06 / 08.12.2017Коментари (4)11868
©
Само така можех да се защитя от едни паразити в Къщата, които не изтрезняваха. В Къщата само аз и Джино не пиехме алкохол и Мимето. Трябваше да се науча да се защитавам. Това заяви Луна за първи път, коментирайки случката, в която тя буквално полудя и се сби в шоуто. "Успях да ги разоблича и да видят какво представлява. Предисторията не е показана, има монтаж. Динко нахлу в банята, докато се къпех. Няма как да се боря физически с тези мъже, а когато са пияни, единственият подход е с тяхното поведение да се защитя. Тук много добре се видя, че има двойни стандарти. Ако трябваше някой да си тръгне, то всички вече трябваше да напуснат Къщата", каза тя пред Гала в студиото на "На кафе".

"Константин лично ми призна, че е наркоман. Не знам шега ли е било, или истина. Динко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по собствено желание си тръгнах. Багажът ми беше приготвен часове преди "Биг Брадър" да си обяви решението", призна звездата. Луна заяви, че е благодарна все пак на "Биг Брадър" за поканата и е била част от предаването с цел да направи шоу. Припомняме, че в понеделник в Къщата на шоуто имаше извънредна ситуация, след като певицата излезе извън кожата си. Тя полудя и започна да се заяжда с Константин, който реши да й вика Лукче (както в предишна мисия стана ясно, че я наричали част от феновете й).

Певицата се подразни на думите му и започна да се кара с него. Това не бе всичко, минути по-късно тя нападна и Людмила Захажаева, казвайки й, че мирише на урина и е крайно време да се изкъпе. Това провокира масово недоволство, започна борба с вода и пластмасови бутилка, а Светлана дори бе задърпана от изпълнителката на "Не става". По-късно през деня напрежението съвсем ескалира, след като Динко си позволи да счупи екстравагантните сини очила на Луна. Тя обаче се нахвърли с шутове върху Захажаева, а след масовото меле Динко буквално занесе певицата в изповедалнята.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Бе то за Луна ок ама тоя селтак Динко всевишният дет ще спасява светът к-***ата му долна добре че беше в биг брадър че да хване г*за на Луна че незнам коя жена уважаваща себе си би допуснала тоя СОПОЛИВ лайнар и тоя ми бил вип де*а и неграмотника селски то обиждам хората от село те са по грамотни от тоя ЛАЙНЯР вчерашен
+2
 
 
ТОВА.....е ПАРОДИЯ и на жена и на певица.....
+4
 
 
Тая пък Людмила Захажаева, дето се къпе един път в годината, тя ли прави забележки на другите?! Знайно е, че рускините имат повече гащички от българките и французойките - българките имат само два броя (единият е изпран и виси на въжето, а другият е на дупето й, на следващия ден - обратно); французойките имат седем броя - за понеделник, за вторник, за сряда, четвъртък и т.н., а рускините имат 12 броя - за януари, за февруари, за март, за април .... Ох, Люся, Люся, кой те доведе в България, та малко-отмалко да се цивилизоваш, пък даже от теб се пръкна и една устакярка...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: