Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Евгени Минчев не спи, попиля куп известни личности!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:23 / 09.12.2017Коментари (2)4062
©
Новата порция коментари на лорд Минчев за седмичната му рубрика "Гилотина" в "Телеграф". 

ДИЛОВ-СИН, СИН И ЗЕЛЕН... 

Любен Дилов-син ми е син-зелен в тази престрелка от цветове, в която те са уголемени до невъзможност от трикраката оптика на карето. Тиктакащото модно безумие е полазило известният донжуан до степен на отхвърляне на всичко свято и подписано с имената на световни дизайнери, до пристан на едно невежество, което не може да се припише на Дилов а на онези които премълчават ставащото. Аз няма да премълча тежкото родство, дори робство между папийонката и жилетката, така красиви поотделно и така неуместни заедно. Нещо като Елизабет Тейлър и Лари Фортенски в съвместния си живот. Всичко това щеше да е един словесен флирт, едно намигване на клавиатурата, ако не бяха дънките и полевата риза, която би подхождала най-вече на земеделец. Любен Дилов -син е помъкнал и куфар, в който навярно са верните аксесоари . Нали е отворен, нека го отвори... 

НИКИ КЪНЧЕВ - МОДНА ЖАЛБА ЗА МЛАДОСТ? 

Никой не може да избира чертите на лицето но всеки може да избира облеклото си. В такива размисли и пасти се вглеждам в облеченото от Ники Кънчев, чиито посърнал костюм го запраща моментално в една по-неудовлетворителна възрастова йерархия. С мил поклон към водещият ще кажа, че дрехата му го прави да изглежда в професионални диапазон от водевилен водещ, през участник в цирков номер до управител на Ресторант Спални Вагони. Бялото е последен пристан на жалбата за младост, дори не жалбата а направо жаждата за все по-трудния вървеж между младостта и нейната противоположност. Много от нас ползват боя за коса, но на тези прожектори брадата и мустаците на господина са като рисувани с флумастер. Забелязвам че мръсно бялото сако е комбинирано със сив панталон- кискащо се бракосъчетание на насилствено омъжени. Вратовръзката трябва да бъде временно лишена от свобода, заради пълното отсъствие там на съвременност, на тенденции, на отказ да се противопостави за анонимните претенции на оня, който я е избрал или произвел. 

ЗУРЛЕВА В СВЕТОВЪРТЕЖ ОТ ПЕРЛИ 

Много, наистина много е приятно да видим бизнесдама с толкова умерен и разнообразен шик. Едновременно задължена от висотата на своето положение и отпусната в знанието си да бъде дискретна, Силва Зурлева и днес е образец за следване. Роклята - искряща дантела на великолепен фон, където танцуват бледорозово и страст, разгонва тълпите , оставяйки краткотрайни приказки за осведомени. Зурлева е успешна във фризурата си, в усмивката , в грима си. Когато застанете пред портрета и сякаш ви полазва спокойствие. Казвате си- щом на света има една такава жена, мога спокойно да отворя бутилка шампанско. С тайното намерение да я срещнете или поканите на танц. Погледнете бижуто - световъртеж от перли, но подредени така, сякаш лично оркестъра на Маринский театър свири, дирижиран от Гергиев. 

КИСЕЛА МОДНА МАРГАРИТА ЗА ХРАНОВА 

Още един неверен тон за брадърката Маргарита Хранова. Толкова траурно наистина подхожда за събитието на което се е появила и вътрешното и чувство не я е подвело по никакъв начин. Но остава гробовното усещане за край на нещо, за последно опело, за тъжния край на един сценичен патос, за един низходящ устрем. Ще вдигна една маргарита за нея, докато тъгувам над шифонените и криле. Антон Стефанов също опитва да излезе от прокобата на пуловерчетата си и е поставил риза с много малки модни качества и приличаща на онези от кошовете за намаления, в което няма нищо лошо ако си студент или ватман първа година. Разсмиващо забавна е и производителката на чаршафи Славка Занева, чиято раирана в дантела и черно рокля, може да бъде използвана за спално шалте в някой мотел. С подобна характеристика бих описал и новоомъжената Дони Чачова, текстописец и сексапилен светски пълнеж. 

МИРО ПОКАЗВА ЕСТЕТИЧЕСКА ДЕПРЕСИЯ 

Напълно променен, с излъчване на свещеник, Миро от Каризма пя на едно тъжно и украсено с ламе и пясъчна коприна събитие. Може да се каже, че поради облеклото му повечето гости го взеха за свещеник а поради черните му очила- за някой който е объркал залата. Напълно сляп за рязко напускащият го стил, момчето за романтични поръчки на Бог, днес е бледа сянка на мощното си излъчване и забележителен някога моден чар. На този кадър се вижда естетическа умора, която вероятно ще прерасне в депресия. Причините да кажа всичко това за очевидни за всекиго- един зле ушит фрак, огромно, грозно и ненужно парче коприна, като къделя вместо вратовръзка или каквото дизайнерът е решил, че е произвел. Ужасна стойка, като на пенсионер на гише за пенсията си а очилата допълват тъжния образ на една отиваща си жизнерадост.



Още по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.12.2017 г.
0
 
 
Тоя пък е голям моден корифей.Жив пе***аст и такива са му и дрехите-пе*алски!
Aнонимен
на 09.12.2017 г.
0
 
 
евгени,като визия не мога да те понасям,като поведение -също. но днес приятно ме развесели с така подредените си коментари.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: