"Синя Коледа" изненада децата от дом "Вяра, Надежда и Любов" с куп подаръци

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:38 / 20.12.2017
5519
Традиционната инициатива "Синя Коледа" зарадва малчуганите от дома за медико-социални грижи за деца "Вяра, Надежда и Любов" с куп подаръци, предаде репортер на Burgas24.bg. 

Тази сутрин момчетата от "Blue Boys Burgas" и СНЦ "Сини братя" доставиха на децата огромни пакети, съдържащи дрешки, ританки, бодита, гащеризони, памперси, мокри кърпички и консумативи. 

Дрехите са шити по поръчка, специално за нуждите на дечицата от "Вяра, Надежда и Любов". Посещението съвпадна с традиционното коледно тържество на дома. На празника присъстваха още шефът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров, д-р Вергиния Цанова, д-р Костадинова, както и директорът на Регионална библиотека "П. К. Яворов".

Благородните жестове от страна на привържениците на Левски продължават, като засега планираните инициативи няма да бъдат обявявани. Припомняме, че "Синя Коледа" традиционно помага на възрастни хора и деца в нужда.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).