Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кампусът "Гнездо на акули“ става хотел, продават го за 4 млн. евро
Автор: Екип Burgas24.bg 10:48 / 10.01.2018Коментари (1)10878
© Burgas24.bg
Бизнесменът Евгений Георгиев, собственик на една от големите строителни фирми в Бургаска област за последното десетилетие "Дорослава", е обявил за продажба тренировъчния кампус "Гнездо на акули" за 4 млн.евро, съобщава Флагман.бг. Обявата е публикувана в популярен сайт за недвижими имоти, а като юридическо лице за контакт е посочена фирма "Дорослава.

Комплексът, който бе изграден по времето, в което Красимир Балъков ръководеше ПФК "Черноморец Бургас" и в клуба се изсипаха десетки милиони, се презентира като добра възможност за... хотел.

РЗП-то е малко над 9 хил.кв.м., включително подземен паркинг, а към имота има и три футболни игрища, едно от които с изкуствена настилка. Сградата е на АКТ 14, се уточнява в обявата.

Кампусът бе така проектиран, че няма да има проблем да стане модерен хотел. "Гнездо на акули" разполага с огромни помещения на партерните етажи, които са подходящи за СПА център, ресторант и конферетна зала. Офис помещенията на втория етаж бързо могат да бъдат превърнати в по-луксозни хотелски стаи, а на третия етаж и базата е така построена, че да има много по-малки стаи от хотелски тип.

Към парцела има много прилежащи зони, а имотът е над 30 дка, така че няма проблем да се доразвие в затворен хотелски комплекс, смятат експерти.

Идеята не е лишена от смисъл, защото в София има подобен комплекс - "Царско село", който носи добра доходност на собственика му Стойне Манолов. Вероятно идеята на Евгений Георгиев е да пренесе същата концепция и в Бургас.

Както Burgas24.bg пръв съобщи, бизнесменът придоби "Гнездо на акули" през 2015 година срещу 2 млн. лева чрез частен съдебен изпълнител. Колкото и да намали цената от посочените 4 млн. евро при всички положения сега ще го продаде на доста сериозна печалба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.01.2018 г.
0
 
 
Само че е на един х_й от летището ???
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: