Кампусът "Гнездо на акули“ става хотел, продават го за 4 млн. евро

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:48 / 10.01.2018
10902
Бизнесменът Евгений Георгиев, собственик на една от големите строителни фирми в Бургаска област за последното десетилетие "Дорослава", е обявил за продажба тренировъчния кампус "Гнездо на акули" за 4 млн.евро, съобщава Флагман.бг. Обявата е публикувана в популярен сайт за недвижими имоти, а като юридическо лице за контакт е посочена фирма "Дорослава.

Комплексът, който бе изграден по времето, в което Красимир Балъков ръководеше ПФК "Черноморец Бургас" и в клуба се изсипаха десетки милиони, се презентира като добра възможност за... хотел.

РЗП-то е малко над 9 хил.кв.м., включително подземен паркинг, а към имота има и три футболни игрища, едно от които с изкуствена настилка. Сградата е на АКТ 14, се уточнява в обявата.

Кампусът бе така проектиран, че няма да има проблем да стане модерен хотел. "Гнездо на акули" разполага с огромни помещения на партерните етажи, които са подходящи за СПА център, ресторант и конферетна зала. Офис помещенията на втория етаж бързо могат да бъдат превърнати в по-луксозни хотелски стаи, а на третия етаж и базата е така построена, че да има много по-малки стаи от хотелски тип.

Към парцела има много прилежащи зони, а имотът е над 30 дка, така че няма проблем да се доразвие в затворен хотелски комплекс, смятат експерти.

Идеята не е лишена от смисъл, защото в София има подобен комплекс - "Царско село", който носи добра доходност на собственика му Стойне Манолов. Вероятно идеята на Евгений Георгиев е да пренесе същата концепция и в Бургас.

Както Burgas24.bg пръв съобщи, бизнесменът придоби "Гнездо на акули" през 2015 година срещу 2 млн. лева чрез частен съдебен изпълнител. Колкото и да намали цената от посочените 4 млн. евро при всички положения сега ще го продаде на доста сериозна печалба.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).