Григор Димитров: Жегата въобще не ме изплаши

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:22 / 19.01.2018
5617
Осминафиналистът на Откритото първенство на Австралия Григор Димитров не спести похвали за съперника си Андрей Рубльов, след като го победи с 6:3, 4:6, 6:4, 6:4.

Ето какво заяви Гришо след края на мача:

"За мен това са най-важните мачове - когато нещата не вървят, да намирам начин да победя. Андрей е невероятен играч, знаех какво да очаквам и какво да направя, но някои аспекти от играта ми просто не работеха. Доволен съм обаче, че спечелих мача.

"Дори сега отивам да отработя някои неща, физически се чувствам добре. Жегата въобще не ме изплаши днес, което е добър знак. Просто трябваше да остана спокоен и целенасочен. Трябваше да си пестя енергията, мачът бе дълъг, продължи над 3 часа.

Относно следващия си съперник (Ник Кириос или Жо-Вилфред Цонга) Григор Димитров заяви:

"Ще гледам този мач от ледената вана. Двама невероятни играчи. Кирьос играе невероятно и е у дома. Джо се е доказал тук. Ще видим атрактивен тенис и двамата сервират добре и сигурно ще опре до няколко точки".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).