Дражев поиска справка от ФИФА и УЕФА за всички парични преводи към БФС, подозира финансови измами

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:31 / 20.01.2018
6260
На Борислав Михайлов и групичката му от БФС вече сериозно започва да им "пари под краката". В последните дни техният опонент в лицето на Ивайло Дражев показа категорично, че не възнамерява да им подари победата и няма да се даде без бой.

След като миналата седмица бившият футболен бос изпрати сигнал до спортния министър Красен Кралев с настояване за проверка на т.нар. мъртви клубове, имащи право на глас на предстоящия конгрес, този път Дражев извади тежката артилерия. Преди дни той разпрати писма, адресирани до президента на ФИФА Джани Инфантино и президента на УЕФА Александър Чеферин.

В тях бургазлията настоява за подробна справка за всички преведени средства от двете федерации в периода 2014-2018 г., "поради съмнение за злоупотреби от финансово естество и неосчетоводяване на външните дарения в пълен размер". 

Освен това Дражев призовава Чеферин да прецизира позицията на УЕФА относно избора на президент на БФС, поради съмнения за злоупотреба с неговото идване в България преди Нова година.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).