Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
ѕровокации, простотии, непри€тни изненади и среден пръст в "„ерешката на тортата"
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 09:57 / 15.02.2018 оментари (14)8979
"“ова е абсурдно и смехотворно. ÷€лото отношение на  улагин е просто смешно", за€ви плеймейтката Ќора, коментирайки поведението на  улагин по време на "„ерешката на тортата". ƒнес той посреща останалите участници в дома си.  адрите по време на ц€лото предаване б€ха шокиращи. ќще в началото той лъсна само по халат и розови кецове с мечета. “ака той тръгна на пазар, но естествено с помощници. “ова не бе всичко. ћалко по-късно той се по€ви с впит клин, без да се съобраз€ва, че епизодът се излъчва в праймтайма на телевизи€та.†

—лед като държа гостите повече от час пред вратата, те решиха да вл€зат и да се настан€т по местата си, вместо да се бутат в неудобната лимузина. “е обаче б€ха остро скастрени от гримьора, който отсече, че не ги е поканил. —лед леки вербални свади, все пак всички останаха вътре. ѕровокациите и непри€тните изненади продължиха.  улагин накара свой подчинен да се закичи с коледни лампички, да сложи плик на главата си и да дойде да краси масата, заставайки до не€. “ова предизвика бурни и негативни реакции най-вече от двете дами - Ќора и Ѕорислава.†

"’аресва ти да командваш и унижаваш хората май. “ова е падение. «ащо ти не си окичи една лампа на главата? “ова е пошло, това не е провокаци€. „ул си две-три думи по телевизи€та и ги използваш", коментира плеймейтката. “€ не спираше да хапе остро  улагин, като дори подчерта, че според не€ той всъщност е "то" и е от трети€ пол. ≈динственото хубаво нещо, според гостите, по време на вечерта бе изненадата - момичетата от " арамел", които изп€ха прелестна българска песен.†

ƒори това обаче не промени мнението на гостите му. "÷€лата вечер беше една пароди€ и цирк. ѕоказа как един самотен, незр€л човек, който е смачкан от живота, се опита да покаже колко лъскаво живее. “ой просто вс€ка вечер се прибира и е сам", остро за€ви Ќедкова, ко€то посочи среден пръст вместо оценка.
ќще по темата: общо новини по темата: 420
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“ова е Ѕългари€, дай богатство на прости€т!
0
 
 
ѕредаването постигна желани€т резултат, а именно повишаване на рейтинга. «а народ като наши€, чието любимо предаване е "Ѕиг брадър", точно това е начина-зрелища от вс€какъв вид. ј двете недоразумени€ на природата си направиха един безплатен PR. —ами€т факт, че от понеделник се пише и говори само за това предаване и участниците му, е достатъчно потвърждение на думите ми. » не забрав€йте-всичко това е по сценарий!
0
 
 
¬ъв това предаване събират утайките,боклуците и отрепките на ”∆ ≈Ћ»“ј на Ѕългари€ пълна пароди€
0
 
 
ѕази боже сл€по да прогледа!¬секи си има комплески но си ги пази за себе си или най близките.“ези два нагли индивида ни занимават 3 дена с техните комплекси и ми убиха желанието да гледам предаването!
+1
 
 
» какво друго да се очаква от тези хора???
+2
 
 
“ова ли са ви балгарските випове? —рамота и пошлозт. ¬ √ърци€, кадето има много повече хора, н€ма толкова простоти€ сабрана на едно место. »звин€вам се ако сам обидил н€кой.
+1
 
 
ѕростоти€та тук, надминава вс€ка допустима граница!
+2
 
 
ƒа , ама тези " субекти " са  ”ћ»–» , на повечето младежи ... ! рЯШґ ≈гати ... !!! рЯШґ
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ќа 49 години внезапно почина бивши€т футболист Ќиколай ƒонев
—тоичков с предложение да изхвърл€т българските клубове от ≈вропа за 5 години
Ќаградиха медалистите ни от европейскoто по кикбокс за деца
Ќ€ма друга опци€ пред Ѕалъков - оставка или уволнение! ≈то кой ще го смени
«а кой ли път? √ригор ƒимитров допусна обрат и отпадна твърде рано в —токхолм

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: