Сесил Каратанчева скочи на част от българите: Тотални простаци!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:31 / 22.02.2018
12932
Българската тенисистка Сесил Каратанчева коментира отношението на широката публика към големите български спортисти, които според нея биват безпричинно разкъсвани и критикувани.

"Най-любими са ми патриотите, които са патриоти на теория, но си изхвърлят боклука от колата. Тотални простаци. Аз съм българка, имам български качества. Имаме няколко велики спортисти, които ги разкъсахме - Димитър Бербатов, Григор Димитров, Христо Стоичков. Това не са хора, които крадат от заплатите на хората, това не са престъпници, гамени. Това са хора, които си изкарват прехраната по честен път, в чужбина ни знаят с тези хора", заяви тенисистката за рубриката "Другата игра" в "Здравей, България".

"Григор Димитров - навсякъде е с флага на България, във всяко интервю казва, че обича България. Със сигурност е имал решения, за които хората не са били съгласни, но той е един спортист, не е политик. Гледа да направи възможно най-доброто за кариерата си", допълни Каратанчева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).